Το ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES άρχισε τη λειτουργία του το 1971. Είναι Εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με αριθμό Ι.Φ.2 και αποτελεί ένα από τα 3 μέρη του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Εκπαιδευτήρια ΚΕΣ ΛΤΔ. Tα άλλα δύο μέρη είναι: το KES College (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) και το Κέντρο Επαγγελματικών Σπουδών-Κ.Ε.Σ. (Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο).

H μακρά πείρα του το κάνει πρωτοπόρο και είναι εγγύηση για τα καλύτερα αποτελέσματα. Χιλιάδες μαθητές και ενήλικοι πέρασαν από το ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES και πήραν ποικίλα και σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους.

Η προσφορά του ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES στην κυπριακή κοινωνία είναι πια αναγνωρισμένη. Γι’ αυτό το φροντιστήριό μας εμπνέει εμπιστοσύνη σε γονείς, μαθητές και ενήλικες μαθητές.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις εξωτερικές εξετάσεις οφείλονται κυρίως στην άρτια οργάνωση, στην επάνδρωσή του με άριστο προσοντούχο, δυναμικό και πεπειραμένο προσωπικό, στη σοβαρή δουλειά και στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του προγραμματισμό.

Βασική Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πρωτοποριακά προγράμματα και σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης ξένων γλωσσών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και δακτυλογραφίας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφημερίδα “Mindbubbles”

odigos spoudon slogan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ